Sportnieuws uit de IJsselregio

Nieuwstip? E-mail info@ijssel-sport.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 13 januari 2020

Zwemvereniging ACZ opent 2020 met OPEN DAG

Het jaar 2020 brengt voor ACZ een grote stap vooruit met het openen van het nieuwe zwembad in Capelle. Voordat het zover is starten ze op 2 februari 2020 nog met hun open dag In zwembad De Blinkert.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 13 januari 2020

CKV Nieuwerkerk wint derby tegen KCC

Nadat KCC enkele weken geleden het duel in Capelle had gewonnen was het eerste duel van 2020 de return in Nieuwerkerk.
Nadat KCC een 1-4 en 2-5 voorsprong pakt nam Nieuwerkerk het heft in handen en kwam terug tot 6-5. Bij rust stond het al 14-11 in Nieuwerkerks voordeel. In de 2e helft kwam KCC terug tot 20-19 , maar Nieuwerkerk sloeg direct weer een gaatje met 23-19 en de wedstrijd was beslist. In de slotfase werd het uiteindelijk 27-22 voor Nieuwerkerk.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 11 januari 2020

Mario Meijer voor onbepaalde tijd verder bij CKC

Mario Meijer is bezig aan zijn tweede seizoen bij CKC en heeft het prima naar zijn zin bij de zaterdag vierdeklasser uit Kralingseveer, waar hij een talentvolle groep leidt en volop meedoet voor promotie en kampioenschap.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 9 januari 2020

Begin het nieuwe jaar sportief

Bij de goede voornemens wordt negen van de tien keer genoemd dat iemand gezonder wil leven en meer wil gaan bewegen. Dat vindt Sportief Capelle één van de beste voornemens die er zijn en daarom willen zij daar een handje mee helpen. En dan wel met de nieuwe activiteiten van het programma Sportieve Winter.