Sportnieuws uit de IJsselregio

Nieuwstip? E-mail info@ijssel-sport.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 29 maart 2024

Topscorersklassement 2023-2024

Clint Broer (Moordrecht) voegde afgelopen weekend weer een doelpunt toe aan zijn totaal en loopt weer verder uit op zijn concurrenten. Van zijn concurrenten scoorde allen Rick Sleeuwenhoek. Fanny Waandels (Capelle) scoorde in twee wedstrijden 3 keer en komt zo de top tien binnen. Komend weekend is er geen voetbal, dus zal de ranglijst niet veranderen. 6 april komen de meeste spelers weer in de wei. 

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 29 maart 2024

Clean sheets klassement 2023-2024

Afgelopen weekend wisten drie keepers hun doel schoon te houden, waaronder Ard de Vries (Capelle). Ook gisteren in het inhaalduel tegen RVVH hield hij zijn doel schoon.. Aan de kop van de ranglijst verandert er niets, dus blijven Jerremy Dierckx en Bart de Keijzer bovenaan staan. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 25 maart 2024

Zwarte Pijl te sterk voor CKC

Afgelopen zaterdag moest CKC op bezoek bij Zwart Pijl, om 14.30 werd er op het knollenveld afgetrapt voor de wedstrijd. Trainer Mario Meijer moest flink puzzelen, door de vele blessures, stond er uiteindelijk een
zeer jong team op het veld. Yairo van Horik (foto) maakte daarentegen zijn rentree na een half jaar herstellen van zijn knie blessure.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 25 maart 2024

VCN Dames 1 wint van koploper AVV Keistad

Afgelopen zaterdag mocht Laudame Financials VCN DS 1 het opnemen tegen huidige koploper en kampioen van de Topdivisie Dames B: AVV Keistad DS 1. De vorige wedstrijd waarin de teams het tegen elkaar opnamen was onwijs spannend, maar resulteerde in een nipt 3 - 2 verlies. De dames wisten dat het een lastige pot zou worden, maar waren gebrand om alles eruit te halen wat erin zat!