Sportnieuws uit de IJsselregio

Nieuwstip? E-mail info@ijssel-sport.nl

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 24 mei 2024

Heren ZVH versterkt zich met talenten

De selectie van het herenteam van Scherp in Packaging ZVH zal komend seizoen 2024-2025 gewijzigd aan de BetCity Eredivisie competitie beginnen. Van de selectie van het afgelopen seizoen zijn een aantal spelers vertrokken. Bij de laatste thuiswedstrijd werd al afscheid genomen van Roel Oude Nijhuis en Timothy Scheffers. Later verlengden de volgende spelers hun deelname aan de selectie niet: Jasper de Jong, Jesse Hanemaaijer, Max Nieuwstad en Yvo Lunsing. Dit noopte de technische commissie tot het aantrekken van nieuwe spelers.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 mei 2024

Topscorersklassement 2023-2024

Clint Broer (Moordrecht) scoorde afgelopen zaterdag tweekeer en komt uit op een totaal van 30 doelpunten, goed voor een doelpunt per 66 minuten. Zowel Moordrecht als Moerkapelle (op de slotdag scoorde Senna Jager nog een hattrick) hebben hun competitie voltooid, de overige teams spelen nog en ronde. Alain Obert (CKC) is de naaste belager van Clint maar zou op de slotdag tenminste 9 keer moeten scoren om de eerste plaats over te nemen. Dat lijkt onmogelijk. 

GEPUBLICEERD OP:
maandag 20 mei 2024

Clean sheets klassement 2023-2024

Met voor de meeste teams nog een speelronde te gaan heeft Bart de Keijzer (DCV) de koppositie overgenomen van Jerremy Dierckx (Groeneweg). Bart de Keijzer hield voor de elfde maal dit seizoen zijn doel schoon. Devin
van Opstal (Zwervers) pakte zijn tweede clean sheet.