Sportnieuws uit de IJsselregio

Nieuwstip? E-mail info@ijssel-sport.nl

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 27 september 2022

Interviews afgelopen zondag

Afgelopen zondag sprak presentator Kasper Luchtmeijer met de coaches van DCV, Cvv Zwervers, KCC, KOAG, IJsselvogels en Ckv Nieuwerkerk.
Klik hieronder op de naam van de betreffende coach om de podcast te beluisteren.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 25 september 2022

Ckv Nieuwerkerk wint, KCC, KOAG en IJsselvogels onderuit

In de Ereklasse ging KCC, na 2 overwinningen op rij, op bezoek bij grootmacht DVO. Al vanaf het 1e fluitsignaal liep KCC achter de feiten aan en kon de snel opgelopen achterstand niet meer goed maken: 23-15. Bo Oppe en Randy Oosting scoorden beiden 4x. As. zaterdag speelt KCC op eigen veld om 16.00 tegen PKC.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 24 september 2022

Dramatisch VV Capelle weggevaagd door Spijkenisse: 7-1

Het werd een van de grootste nederlagen van Capelle van de laatste jaren. Met maar liefst 7-1 moest Capelle het onderspit delven. Capelle moest starten met een gewijzigde opstelling, omdat vier vaste basisspelers afwezig waren wegens blessures en ziekte. Dat mag geen excuus zijn voor de zware nederlaag.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 23 september 2022

Dit weekend live in IJssel-Sport

Dit weekend beginnen de meeste voetbalploegen weer met de competitie! Na 2 overwinningen op rij gaat Capelle nu op bezoek bij Spijkenisse, terwijl CKC de competitie start met een thuiswedstrijd tegen SEP.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 22 september 2022

Loting tweede ronde KNVB-districtsbeker

De loting voor de volgende ronde in de Knvb districtsbeker heeft 4 thuiswedstrijden voor de IJssel-Sport regioploegen opgeleverd:
Capelle - MVV’27, Capelle 2 - Rohda’76, Zwervers - sc Feyenoord en CKC - Quick Boys 2.