Sportnieuws uit de IJsselregio

Nieuwstip? E-mail info@ijssel-sport.nl

GEPUBLICEERD OP:
maandag 12 april 2021

ComputerPlan VCN gaat strijdend ten onder tegen Jong Oranje

Na een weekend rust stond afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in de reguliere competitie tegen TalentTeam Papendal op het programma voor de mannen van ComputerPlan VCN Heren 1. De vorige keer dat de ze het tegen hen opnamen werd er thuis met 2-3 verloren. Iedereen was daarom gebrand om deze keer de winst mee naar huis te nemen!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 12 april 2021

Laudame Financials VCN D1 boekt ruime winst op Set-Up '65

Na de tweede plaats behaald te hebben in de bekerfinale tijdens het paasweekend mocht Laudame Financials VCN D1 het dit weekend opnemen voor de reguliere competitie tegen Set-Up '65 uit Ootmarsum. "De grootste valkuil na zo'n mooie prestatie als het behalen van de bekerfinale is dat we denken dat we nu de hele wereld aankunnen," vertelde coach Ivo Munter tegen zijn meiden voorafgaand aan de wedstrijd.

GEPUBLICEERD OP:
donderdag 1 april 2021

Sander Fischer: "Ik zie genoeg kansen voor een tweede carrière"

Op vrijdag 26 maart kondigde SBV Excelsior speler Sander Fischer aan een punt te zetten achter zijn carrière als betaald voetballer. De 32-jarige centrale verdediger speelde bijna 400 wedstrijden als profvoetballer en gaat zich nu volledig richten op zijn maatschappelijke carrière. Fischer zegt het voetbal niet geheel vaarwel, want vanaf aankomend seizoen zal hij spelen in Capelle op Sportpark 't Slot.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 22 maart 2021

Kogel door de kerk; Groeneweg naar zaterdag

Het eerste van VV Groeneweg speelt voortaan haar wedstrijden op de zaterdag. Dat bevestigt trainer René van Beek maandagmiddag. De club ziet geen toekomst meer in de zondagcompetitie.