Zwervers verliest van Boshuizen

• zondag 15 mei 2022
  • Eelco de Bruin

Zwervers is op eigen veld tegen een 0-1 nederlaag aangelopen tegen FC Boshuizen. In de 16e minuut zette Van Gils al de 0-1 op het scorebord.

Zwervers kreeg wat mogelijkheden maar kreeg het nog zwaarder toen het vlak voor rust met 10 man door moest, rood voor Albertus.

In de 2e helft had Boshuizen de wedstrijd kunnen beslissen, maar leek Zwervers op 1-1 te komen maar de bal ging via de binneknat van de kruising terug het veld in. In de blessuretijd kreeg doelpuntenmaker Van Gils zijn 2e kaart en mocht dus van het veld af. De resterende tijd was echter te kort voor Zwervers om nog tot een gelijkmaker te komen.

Concurrenten Olympia en Rood Wit pakten beide een punt, waardoor het spannend blijft in de onderste regionen van de 1e klasse.