CKC moeizaam naar winst (incl interview Nick Koster)

• zondag 15 mei 2022
  • Kasper Luchtmeijer

De opdracht  voor CKC in de wedstrijd tegen Zestienhoven was duidelijk, winnen.

Maar dit ging   niet van een leien dakje een zeer agressief  (vaak op he randje) spelend Zestienhoven bezorgde CKC een aantal tegenvallers, allereerst moest de snelle Bjorn Setoe al vrij snel de wedstrijd geblesseerd  verlaten na een behoorlijke overtreding van een tegenstander.
Vervolgens was het Zestienhoven's aanvoerder Steven Vreugdenhil die ook nog de 0-1 scoorde.
Het had nog erger kunnen worden, omdat diezelfde Vreugdenhil de kans had om de 0-2 te scoren, gelukkig voor de ploeg uit Kralingseveer miste hij deze kans.

In de tweede helft scoorde Finn Zijta de gelijkmaker 1-1 dus, en de mooiste goal werd bewaard voor de laatste paar minuten van dit duel, met een wonderschone omhaal wist Nick Koster alsnog de 1-2 op het scorebord te krijgen, zodat CKC nog steeds op kampioenskoers ligt. Na de wedstrijd sprak Kasper Luchtmeijer met Nick Koster.