Capelle weet weer niet te winnen

• zaterdag 8 februari 2020
  • Sven de Boer

Zaterdagmiddag speelden Capelle en Jodan Boys tegen elkaar.

Na zeven minuten kreeg Jodan Boys een vrije trap, maar de bal ging naast het doel. In de 22ste minuut kreeg Jodan Boys een mega grote kans toen Capelle de bal slecht terug speelde naar de keeper, maar de speler van Jodan Boys raakte de bal helemaal verkeerd. Capelle kreeg vlak voor de rust een vrije trap, maar de bal ging ver over het doel.

Tweede Helft

Capelle kwam goed uit de kleedkamer. Capelle kreeg een goede kans vanuit een counter, maar de bal ging er weer niet in. In de 6oste minuut kwam Jodan Boys op een 0-1 voorsprong. Vijf minuten later kwam Capelle weer op gelijke hoogte door een enigendoelpunt van Jodan Boys. Capelle kreeg weer hoop op een goed resultaat. Zeker toen Rutger den Bos in de 70ste minuut de 2-1 scoorde. In de 82ste minuut kreeg Rutger den Bos een rode kaart. Het werd nog erger toen Jeroen Roozeboom de 2-2 scoorde.

De uitslag is extra vervelend voor Capelle, aangezien Capelle staat nu op een playoffplaats staat.

Scheidsrechter Rick Turk gaf gele kaarten aan Philippe den Hartog van Capelle en aan Jordi Tuithof en Bradley el Idrissi van Jodan Boys.
Rutger de Bos kreeg de grote kaart (2x geel).

Capelle: Michael de Leeuw, Jami Jaliens, Marciano Pape, Leon Krznaric, Boris Letterie (84 Candido da Conceição), Rutger de Bos, Eric Jansen, Kevin van la Parra, Philippe den Hartog, Justin van Mullem, Joseph Gonçalves (81 Lars van der Wijngaard).