CKC wint met overmacht

• zaterdag 8 februari 2020
  • Sven de Boer

Vanmiddag speelde Ommoord en CKC tegen elkaar. De wedstrijd werd om 14:30 gespeeld.  De wedstrijd was zes minuten onderweg toen Micky Veldhoen de 0-1 tegen de touwen schoot. Twintig minuten later scoorde Micky Veldhoen ook de 0-2 voor CKC.

Tweede helft

Een kwartier na rust scoorde Bjorn Setoe de 0-3. Iedereen hoopte een uitslag zoals vorige week en die gedachten werden alleen maar sterker toen Bjorn Setoe in 66ste minuut de 0-4 scoorde. Een paar minuten later scoorde Bjorn Setoe zijn tweede van de wedstrijd. CKC kreeg ook nog een penalty die werd benut door Bjorn Setoe. Bjorn Setoe maakte ook de 0-6 in de 70ste minuut. Het werd zelfs 0-7. Het leek ook nog 0-8 maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.

CKC won de wedstrijd met 0-7.