Interviews van IJssel-sport

Luister hier alle hoogtepunten uit de uitzendingen van IJssel-sport terug!

GEPUBLICEERD OP:
zondag 25 februari 2024

Bijeenkomst in 's Gravenland voor bewoners over explosies Ravelstraat leidt tot extra maatregelen aan woning

Vrijdagavond 23 februari was er door de gemeente Capelle aan den IJssel een inloopavond georganiseerd voor bewoners van- en rond de Ravelstraat. Dat is de straat waar in februar twee keer - inmiddels drie keer - een explosie was geweest bij dezelfde woning. Politie, handhaving, stadsmarinier en gebiedsregisseur waren daarbij namens de gemeente, er waren rond de 15 bewoners. De dag erna zijn extra veiligheidsmaatregelen genomen, deels door bewoners aangegeven.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 24 februari 2024

Blues Festival Delft

Tijdens het laatste weekend van februari stond het jaarlijkse gratis toegankelijke Bluesfestival Delft op de festivalkalender. Tijdens het programma Zwaardvis spraken we daarover met de organisatie.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 18 februari 2024

Zo gaat Capelle om met digitale criminaliteit

Digitale veiligheid is een belangrijk onderwerp in Capelle. Oplichting via babbeltrucs, nep-brieven en Whats-appberichten zijn voorbeelden van digitale criminaliteit. Pauline Jansen ging afgelopen week daarom in gesprek met Marjoke van Ommen en Elise Koster van het team Veiligheid van de gemeente. Als stadsmariniers houden zij zich bezig met digitale veiligheid.