Interviews van IJssel-sport

Luister hier alle hoogtepunten uit de uitzendingen van IJssel-sport terug!

GEPUBLICEERD OP:
maandag 26 februari 2024

Dit doen de twee ambassadeurs voor de Capelse Jongerenraad

In september 2023 besloot de gemeenteraad dat door de raad twee raadsleden worden benoemd, die als ambassadeur namens de gemeenteraad het contact onderhouden met de Capelse Jongerenraad. Op 12 februari werden benoemd Zinho Schelkers van D66 en Sienna Roos van GroenLinks.

GEPUBLICEERD OP:
maandag 26 februari 2024

Sienna Roos raadslid van de week

Sienna Roos, raadslid voor GroenLinks in Capelle, was afgelopen week raadslid van de week. Een tijdelijke titel gegeven door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden. Wat motiveert haar in het raadswerk en hoe probeert zij anderen te betrekken bij wat er in de lokale politiek gebeurt Zinho Schelkers, raadslid voor D66 is inmiddels zes jaar in de raad en ervaart de veranderde samenstelling van de Capelse raad. Meer jongeren en meer vrouwen in de raad.

GEPUBLICEERD OP:
zondag 25 februari 2024

Wandeling in Park Hitland "Begin de lente met monumente"

Binnenkort is het lente en wat is er leuker dan in die periode weer eens lekker te gaan wandelen in bijvoorbeeld Park Hitland langs de monumenten Molen Windlust en Steenovens Klein Hitland en dan ook nog eens een rondleiding bij die monumenten te krijgen onder het genot van een drankje.