Interviews van IJssel-sport

Luister hier alle hoogtepunten uit de uitzendingen van IJssel-sport terug!

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 oktober 2020

IJsselkids Capelle zetten zich in voor War Child

Wat hebben War Child en IJsselkids Kinderopvang gemeen? Ze zetten zich beide in voor kinderen. De één in Nederland, de ander wereldwijd. Om het werk van War Child bij kinderen onder de aandacht te brengen gaat op 20 oktober de Wondere Wereld Peace Challenge van start. Ook de kids van Capelle aan den IJssel gaan de challenge aan om zoveel mogelijk aandacht te vragen voor kinderen in de wereld die het lastiger hebben. 

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 oktober 2020

Anton Maurik van Inloophuis de IJssel over Huis in Actie

Bij inloophuis de IJssel kunnen mensen die zelf of door een naaste met kanker te maken krijgen samenkomen. Het inloophuis is altijd druk bezig met fondsenwerving. Afgelopen donderdag ging de nieuwe actie van KWF kankerbestrijding in voor inloophuizen en ook Het inloophuis de IJssel is daarbij aangesloten.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 20 oktober 2020

Bas Louissen en Domien Verschuuren over optreden in Isala

In het najaar van 2020 zouden ze van september tot en met december spelen in theaters door heel Nederland. Helaas gooide COVID-19 behoorlijk wat roet in het eten. Een deel van de shows moest worden verplaatst naar volgend jaar, maar eerder deze maand hervatte ze hun optredens gelukkig. Net op tijd want inmiddels zijn er weer nieuwe maatregelen. "Just in time management" om het zo maar te zeggen!