KCC wint ook 2e duel van TOP en blijft in Korfbal League

• maandag 15 april 2024
  • Eelco de Bruin

KCC heeft maandagavond ook het 2e playoff duel tegen TOP uit Sassenheim gewonnen: 19-16

Meer dan 800 toeschouwers waren in sporthal Schenkel getuige van deze wedstrijd. Afgelopen donderdag won KCC na verlenging van TOP, zover liet de Capelse ploeg het deze keer niet komen.

In de laatste 7 minuten van de 1e helft gaf KCC gas en pakte een 11-6 voorsprong bij rust, vooral door de uitblinkende Julian Middelkoop.

Na de pauze stribbelde TOP nog tegen,maar kleiner dan 3 werd het verschil niet. TOP kon in de laatste minuten geen vuist meer maken dus kon KCC in de laatste minuut de vertrekkende Randy Oosting ren publiekswissel geven.

Uiteindelijk wint KCC met 19-16 en speelt dus ook komend seizoen op het hoogste niveau in Nederland: de Korfbal League.