Invallers bezorgen Zwervers een punt tegen Rijsoord

• maandag 15 april 2024
  • Christian Marck

CVV Zwervers heeft aan de thuiswedstrijd tegen Rijsoord een punt overgehouden. De Capellenaren keken een groot gedeelte van de wedstrijd tegen een achterstand aan. De invallers van Zwervers wisten nog een gelijkspel uit het vuur te slepen: 2-2.

Zwervers begon slecht aan de wedstrijd. In minuut 2 was het Francesco Messina van Rijsoord, die de 0-1 wist te scoren.

De overige minuten van de eerste helft kenmerkte zich door een matig schaakspel.

Na de pauze was het niet veel beter. Giovanni Santos Boaventura bleef in de kleedkamer achter en Marlon Oranje nam zijn plek in op het veld.

Na een counter van Rijsoord werd het nog erger voor Zwervers, want de meegekomen verdediger Vince van Nes scoorde de 0-2.

Invallers maken het verschil
In minuut 60 kwamen er drie verse krachten in het veld bij Zwervers. Roelof Breukhoven, Samir Hattit en Foaud Musaui. In minuut 75 viel ook nog Niels Ambtman in. Dit gaf Zwervers meer aanvallende impulsen.

De aansluitingstreffer liet niet lang op zich wachten. Toen Foaud Musaui vanaf de rechterkant een schot loste, was doelman Jesse  Verveer totaal verrast: 1-2.

Daarna volgde er veel  kansen voor Zwervers en wist Niels Ambtman uit één van die kansen de gelijkmaker te scoren: 2-2.

Al met al een terechte uitslag, maar wel met het gevoel dat er zeker in de slotfase voor Zwervers meer in had gezeten.

Volgende week weer staat er weer een belangrijke wedstrijd voor Zwervers op het programma. Dan worden in Ouderkerk aan den IJssel om 15:00 uur de degens gekruist met Spirit.

Opstelling CVV Zwervers: Devin van Opstal; Raoul Pinas, Mike Groeneveld, Jason Postema (Roelof Breukhoven), Sergiano Lion a Kong (Foaud Musaui); Helber Vasconcelos Furtado (Niels Ambtman), Levron Raphael, Melivai Krolis, Giovanni Santos Boaventura (Marlon Oranje); Max Hoornweg (Samir Hattit), Lukas Ungerman.

Dit wedstrijdverslag is geschreven door Kasper Luchtmeijer. De hoofdfoto is gemaakt door Johan Sepers.