Zwervers en Pelikaan delen de punten

  • zondag 12 november 2023
  • Christian Marck

Na het verlies van vorige week tegen Spartaan´20, moesten er punten worden gepakt tegen ZVV Pelikaan, Zwervers begon goed aan de wedstrijd en wist als snel via Everlon Zimmerman de 1-0 te scoren. De rappe buitenspeler onderschepte de bal en haalde verwoestend uit.

Uit de eerste kans voor Pelikaan was het Jesper Nossent die de 1-1 wist te scoren. Zwervers bleef het voortouw nemen in het scoreverloop. Eerst was het spits Max Hoornweg en daarna wist Helber Vasconcelos Furtado de 3-1 te scoren.

Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, maar niets bleek minder waar. De 3-2 viel door het tweede doelpunt van Jesper Nossent en na een snel genomen vrije trap maakte Ruben de Raad er zelfs nog 3-3 van vlak voor de rust.

In de tweede helft wisten beide ploegen niet te scoren en dus werd de eindstand 3-3.

Volgende week speelt de ploeg van trainer Rody van Hemert uit tegen Rijsoord. De Capellenaren staan na zeven wedstrijden op de elfde plaats in de tweede klasse.

Opstelling Zwervers: Devin van Opstal; Raoul Pinas, Mike Groeneveld, Roelof Breukhoven, Desley Swinkels; Levron Raphael, Foaud Musaui, Joshua Dos Santos Monteiro Vieira; Everlon Zimmerman, Max Hoornweg, Melivai Krolis.

Invallers: Helber Vasconselos Furtado, Sergiano Liong a Kong , Giovanni Santos Boaventura, Mohamed Belali en Luc Inesia
Man of the Match: Roelof Breukhoven

Dit wedstrijdverslag is geschreven door Kasper Luchtmeijer.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 12 november 2023