Zwervers en Pelikaan delen de punten

• zondag 12 november 2023
  • Christian Marck

Na het verlies van vorige week tegen SpartaanŽ20, moesten er punten worden gepakt tegen ZVV Pelikaan, Zwervers begon goed aan de wedstrijd en wist als snel via Everlon Zimmerman de 1-0 te scoren. De rappe buitenspeler onderschepte de bal en haalde verwoestend uit.

Uit de eerste kans voor Pelikaan was het Jesper Nossent die de 1-1 wist te scoren. Zwervers bleef het voortouw nemen in het scoreverloop. Eerst was het spits Max Hoornweg en daarna wist Helber Vasconcelos Furtado de 3-1 te scoren.

Geen vuiltje aan de lucht zou je denken, maar niets bleek minder waar. De 3-2 viel door het tweede doelpunt van Jesper Nossent en na een snel genomen vrije trap maakte Ruben de Raad er zelfs nog 3-3 van vlak voor de rust.

In de tweede helft wisten beide ploegen niet te scoren en dus werd de eindstand 3-3.

Volgende week speelt de ploeg van trainer Rody van Hemert uit tegen Rijsoord. De Capellenaren staan na zeven wedstrijden op de elfde plaats in de tweede klasse.

Opstelling Zwervers: Devin van Opstal; Raoul Pinas, Mike Groeneveld, Roelof Breukhoven, Desley Swinkels; Levron Raphael, Foaud Musaui, Joshua Dos Santos Monteiro Vieira; Everlon Zimmerman, Max Hoornweg, Melivai Krolis.

Invallers: Helber Vasconselos Furtado, Sergiano Liong a Kong , Giovanni Santos Boaventura, Mohamed Belali en Luc Inesia
Man of the Match: Roelof Breukhoven

Dit wedstrijdverslag is geschreven door Kasper Luchtmeijer.