Zwervers doet zichzelf tekort

  • zondag 12 maart 2023
  • Kasper Luchtmeijer

Het was op voorhand een belangrijke wedstrijd voor CVV Zwervers, tegenstander Terneuzense Boys stond negende op de ranglijst met 21 punten en Zwervers elfde met 18 punten, er moest dus gewonnen worden.

Een aantal spelers dachten hier waarschijnlijk anders over, want in de 43ste seconde werd er in de verdediging niet opgelet en kon spits Miroslav Peric profiteren ven een grove fout.

0-1 was ook de ruststand, in de tweede helft was Zwervers de betere ploeg, uiteindelijk was het Chereau Chobin die de 1-1 scoorde, een overwinning zat er toen in voor Zwervers, dat bleef aanvallen, maar vooral keeper Pijnenburg was een sta -in-de-weg.
Zwervers werd uiteindelijk de spreekwoordelijke nek omgedraaid door een counter van Terneuzense Boys, die werd door Corenlissen afgerond  1-2 dus.

Een ware deceptie die Zwervers over zichzelf afriep, volgende week mag de ploeg van Rody van Hemert op bezokk bij XerxesDZB

Zwervers: Elton Evora; Levron Raphael, Mike Groeneveld, Jorginho Pietersz, Appie Kaba; Marlon Oranje, Niels Ambtman (Ayrton Verlaan), Giovanni Santos Boaventura (Mohamed Belali),O'Neal Maatsen, Kelvin Okojie (Jason Postema) en Chereau Chobin.

Foto Johan Sepers

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 12 maart 2023