Bekervoetbal: Zwervers haalt uit, Nieuwerkerk nipt ten onder, DCV, CKC en SVS gelijk

• zaterdag 3 september 2022
  • Eelco de Bruin

Zaterdagmiddag begonnen de regio-ploegen aan de bekercompetitie. De eerste 3 weekenden van september worden er bekerwedstrijden gespeeld.

Nieuwerkerk (2e klasse) begon met een thuiswedstrijd tegen 1e klasser Olympia. De thuisploeg was 21 minuten beter, maar na de drinkpauze scoorde Olympia 2x binnen 3 minuten: 0-2. In de 77e minuut werd het nog 1-2 uit een penalty, maar de gelijkmaker viel niet meer. (Klik HIER voor het interview met trainer Ron Luijten).

Capelle 2 won knap van Bergambacht, de ploeg die in de nacompetitie Groeneweg uitschakelde, het werd maar liefst 5-0!

Zwervers scoorde er op los tegen Full Speed, het werd maar liefst 6-0! In dezelfde poule speelde SVS tegen Den Hoorn, en SVS speelde knap met 2-2 gelijk tegen 1e klasser Den Hoorn. (Klik HIER voor het interview met trainer Rody van Hemert)

DCV begon de bekercompetitie met een kraker tegen Spirit, beide ploegen scoorden niet en dus werd het 0-0...

CKC ging op bezoek bij Rijnmond Hoogvliet Sport, en dit duel leverde geen winnaar op: 2-2

Groeneweg liep tegen een flinke nederlaag op bij BSC'68: 5-1. In dezelfde poule won Moordrecht in een knotsgek duel tegen GSV: 6-5.

Moerkapelle verloor nipt van Be Fair: 0-1.