CKC boekt monsterzege

  • zondag 28 november 2021
  • Kasper Luchtmeijer

Zaterdag 27 november stond (misschien wel het laatste voor de winterstop) thuisduel van CKC op het programma.

Tegenstander was de dit jaar opgerichte Rotterdamse vereniging FC Banlieue, De ploeg uit Kralingse Veer boekte maarliefst de monsterscore van 16-1.

Overigens moeten we wel de complimenten geven aan de tegenstander, zij bleven voetballen en deden dit op een zeer sportieve manier.
Er was in deze wedstrijd ook nog tijd voor voetbalhumor, Scheidsrechter Ton Pille zijn schoenveters waren los geraakt en hij had door het gure weer te koude vingers om deze zelf te strikken, vervolgens riep hij CKC speler Jeffrey Bourne bij hem en vroeg aan hem om zijn veters te strikken, Jeffrey deed dit met alle plezier, nadat de veters weer gestrikt waren, deed Bourne een greep in de borstzak van de scheids en haalde daaruit een gele kaart, welke hij vervolgens toonde aan de Nieuwerkerkse arbiter.

De doelpunten van CKC werden gescoord door  Nick Koster 5x, Daan Oostdijk 3x, Finn Zijta 2x, Tim Bader 2x,Björn Setoe, Mark De Borst. Karel Bleichrodt en Yairo van Horik voor Banlieue scoorde Desire Simson

CKC kwam met de volgende spelers in het veld: Perry Heijser,Jeffrey Bourne (Karel Bleichrodt)  , Stefan Brons,Ruben Schippers, Nick Koster, Björn Setoe, Victor Loop (Yairo van Horik), Kaj Platteschoor, Daan Oostdijk (Tim Bader), Mark de Borst en Finn Zijta (Joey van Oosten) 

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 28 november 2021