Laudame Financials VCN D1 boekt ruime winst op Set-Up '65

  • maandag 12 april 2021
  • Sjoerd de Graaff

Na de tweede plaats behaald te hebben in de bekerfinale tijdens het paasweekend mocht Laudame Financials VCN D1 het dit weekend opnemen voor de reguliere competitie tegen Set-Up '65 uit Ootmarsum. "De grootste valkuil na zo'n mooie prestatie als het behalen van de bekerfinale is dat we denken dat we nu de hele wereld aankunnen," vertelde coach Ivo Munter tegen zijn meiden voorafgaand aan de wedstrijd.

Ondanks dat Set-Up '65 onderin het rijtje van de degradatiepoule meedoet worden de dames van Laudame Financials VCN D1 op die manier wel even op scherp gezet. Gedurende de hele wedstrijd liep het in het begin van de set gelijk op. In de slotfase van alle drie de gespeelde sets leek Laudame Financials VCN toch de bovenhand te hebben en wint daarmee met 3-0 van Set-Up '65. Hiermee blijven alle punten in Capelle a/d IJssel en komt het team op de eerste plek in de degradatiepoule van de eredivisie te staan.

Na de wedstrijd werd het team en staf verrast door de hoofdsponsor Laudame Financials met een prachtig boeket. Dit ter felicitatie van het behalen van de bekerfinale.

Foto: Ton Jansen

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 12 april 2021