DCV wint overtuigend van Hellevoetsluis

• zaterdag 26 september 2020
  • Sven de Boer

Vandaag speelde DCV tegen Hellevoetsluis. De thuisploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voor sprong door een doelpunt van Ricardo Lelieveld. Hellevoetsluis kon niet door de verdediging van DCV door voetballen. De verdediging van DCV stond heel goed deze wedstrijd. In de 24ste minuut scoorde Ricardo Lelieveld ook de 2-0 voor DCV.  10 minuten later kreeg Hellevoetsluis een strafschop nadat er een handsbal werd geconstateerd. En deze werd raak geschoten. De ploegen de rust in met een stand van 2-1.

In de tweede helft werd duidelijk dat DCV de betere ploeg van vanmiddag was, want in de 51ste minuut scoorde Carlo de Reuver de 3-1 binnen voor DCV. DE wedstrijd was eigenlijk al beslist, maar Carlo de Reuver vond het nog niet genoeg. Hij scoorde in de 59ste minuut de 4-1.

DCV heeft vanmiddag goed aan het doelsaldo gewerkt door vier keer te scoren. twee keer Ricardo Lelieveld en twee keer Carlo de Reuver.