Capelle wint na een moeilijke wedstrijd van Achilles 29

• zaterdag 26 september 2020
  • Sven de Boer

Vandaag speelde Capelle tegen Achilles 29. De thuisploeg kreeg in de tweede minuut al een kans, maar de bal ging naast het doel. Capelle zetten in het begin van de wedstrijd druk op de tegenstander. In de 20ste minuut kreeg Capelle een mega grote kans op de 1-0, maar ook deze bal ging er niet in dat was echt een wonder. In de 40ste minuut kreeg Justin van Mullem de kans op de 1-0, maar omdat hij de bal niet goed kon aannemen schoot de aanvaller de bal tegen de keeper aan. Vlak na de kans van Justin van Mullem scoorde Achilles 29 de 0-1 volledig tegen de verhoudingen in, want Capelle was de betere ploeg.

In de tweede helft ging Capelle opzoek naar de gelijkmaker en het kreeg heel wat kansen, maar de bal ging er maar niet in. Ook zat het Capelle niet mee, want ze hadden een strafschop  moeten krijgen, maar de scheidsrechter vond van niet.  In de 69ste minuut scoorde Justin van Mullem dan eindelijk de 1-1. De gelijkmaker lag er nog maar net in of  Eric Jansen de 2-1 scoorde. En toen was Capelle los, want weer niet veel later scoorde Julian Agatowaski .Vlak voor het einde van de wedstrijd kreeg Capelle nog een kans op de 4-1, maar die bal ging er niet in.

Capelle kwam vlak voor de rust op achterstand, maar uiteindelijk wisten ze de achterstand om te buigen naar een 3-1 overwinning.