SVS geeft riante voorsprong weg tegen Te Werve

• zaterdag 12 september 2020
  • Christian Marck

SCHENKEL -  SVS is zaterdagmiddag in eigen huis onderuit gegaan tegen Te Werve uit Rijswijk.  De thuisploeg komt nog op een 2-0 voorsprong, maar verspeelt deze in het laatste deel van de wedstrijd.

Het was genieten van de wedstrijd. SVS en Te Werve lieten bij vlagen fantastisch spel zien. Met snelle mannen als Van Opstal en Van Gelderen wisten de Capellenaren regelmatig gevaarlijk worden in de diepte. Diezelfde Van Gelderen zette zijn ploeg na een half uur op voorsprong, hij wist na een afgeslagen aanval van SVS alsnog te scoren.

In de tweede helft kwam de thuisploeg zelfs op 2-0. Joran van Opstal soleerde richting het doel van de bezoekers en verdubbelde de voorsprong. Daarna ging het echter bergafwaarts met SVS. De club uit Schenkel liet eerst nog een grote kans liggen op de 3-0. Waar SVS niet wist te scoren deden de bezoekers dat wel. Nadat Saidi in de 64ste minuut de aansluitingstreffer had gemaakt ging het hard. In het slot van de wedstrijd scoorden de bezoekers drie keer.  Na in de 88ste minuut op gelijke hoogte te zijn gekomen kwamen de bezoekers in minuut 92 zelfs op voorsprong na slecht wegwerken van SVS-speler Badal. Vlak voor het laatste fluitsignaal scoorden de bezoekers zelfs voor de vierde keer. SVS bleef zo met lege handen achter na het merendeel van de wedstrijd op voorsprong te hebben gestaan.