KCC wint en bereikt play-offs, CKV nog in de wachtkamer

• zondag 16 februari 2020
  • Eelco de Bruin

KCC is als eerste in de Hoofdklasse A zeker van de play-offs. In sporthal Schenkel won KCC met 28-23 van Avanti en is met nog 2 speelronden te gaan niet meer te achterhalen.

Lang kon Avanti goed bijblijven maar in de 2e helft kon de club uit Pijnacker het niet meer bolwerken en liep KCC langzaam maar zeker uit.

Doelpunten: Stefan Dekkers 9x, Bo Oppe 5x, Mandy Biesbroek en Anouk Edens ieder 4x, Sanne Smaal 2x, Tessa Noordzij, Mark Behrens, Julian Middelkoop en Sydney Schol ieder1x.

Ckv Nieuwerkerk ging op bezoek bij AWDTV in Amsterdam en had zich bij winst voor 99% zeker kunnen plaatsen van de play-offs.
CKV speelde echter gehaast en liep eigenlijk de gehele wedstrijd achter de feiten aan. Na een 3-3 beginfase stond er bij rust een 16-13 achterstand op het scorebord. Nieuwerkerk kwam nog aan aantal keer terug tot 1 doelpunt verschil, maar verloor uiteindelijk met 27-25. De voorsprong op nr 3 TOP is nu nog slechts 2 punten.

Doelpunten Nieuwerkerk: Koen Collee 8, Niels Stuurstraat 8(2), Miriam Swart 3, Babette Blok 3, Cathy van Horik 1, Laura v.d. Linden 1 en Dani Hoogendoorn 1