KCC en Ckv Nieuwerkerk winnen

• zondag 19 januari 2020
  • Eelco de Bruin

In de Hoofdklasse A wonnen de nr 1 KCC en de nr 2 Nieuwerkerk beiden hun wedstrijden.

KCC won thuis is vlakke wedstrijd van Fiks met 23-20. In de 2e helft was de marge 5 maar vanaf 20-15 drukte KCC niet echt door. Aankomende zaterdag gaat KCC op bezoek bij de nr 3 AWDTV.

Doelpunten KCC : Stefan Dekkers 7x, Bo Oppe 5x, Demi van Oosten 3x, Mark Behrens, Julian Middelkoop en Anouk Edens ieder 2x, Tessa Noordzij en Mauro Orru ieder 1x.

CKV Nieuwerkerk ging op bezoek in Arnemuiden bij TOP. De afgelopen jaren wist Nieuwerkerk daar nooit te winnen, en ook nu was de eerste helft in handen van TOP wat een aantal malen op een voorsprong stond zoals 12-8.
Vlak voor de rust kwam Nieuwerkerk goed terug en de 2e helft nam het team van Leon Simons de regie over en liep weg tot een 26-31 overwinning. Zaterdag speelt Nieuwerkerk om 19.30 thuis tegen het nog puntloze Rohda.

Doelpunten Nieuwerkerk: Niels Stuurstraat 9(2), Mats Rodenburg 6, Lotte Dingjan 6, Babette Blok 5 Dani Hoogendoorn 3, Miriam Swart 1 en Koen Collée 1

KOAG kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Albatros. Na een 11-7 voorsprong bij rust werd het uiteindelijk 19-19.