CVV Zwervers handhaaft zich in tweede klasse

  • zondag 26 mei 2024
  • Christian Marck

De voetballers van CVV Zwervers zijn ook volgend seizoen actief in de tweede klasse. De Capellenaren moesten zelf winnen en waren afhankelijk van het resultaat bij concurrent Rijsoord. De beslissing in Capelle viel vlak voor tijd: 2-0.

Alexandria speelde zeer afwachtend en gokte op hun spits Romano Filé. Deze werd echter uitstekend in bedwang gehouden door Mike Groeneveld. Zwervers had het betere van het spel, maar kon geen vuist maken. De ruststand was 0-0.

Na de thee kwam Zwervers nog een keer goed weg omdat Alexandria de paal raakte. In tegenstelling tot de Rotterdammers, wist Zwervers wel te scoren. De bevrijding kwam net voor tijd. Helber Vasconcelos Furtado wist een goede aanval af te ronden: 1-0.

In de blessuretijd werd het feest compleet toen Everlon Zimmerman het vizier op scherp had staan en de 2-0 wist aan te tekenen. Toen ook bekend werd dat Rijsoord met 1-2 verloor van IFC was de houdiniact compleet.

Na afloop van de wedstrijd kon er dus worden gefeest en werd er afscheid genomen van trainers Rody van Hemert en Angelo Limon, die beide volgend seizoen naar Nieuwenhoorn zullen vertrekken, beide gedreven trainers wensen wij veel succes bij Nieuwenhoorn. Ook werd er afscheid genomen van twee routiniers. Roelof Breukhoven (5 seizoenen) en aanvoerder Jason Postema (14 seizoenen) speelden tegen Alexandria hun laatste wedstrijd in het eerste van Zwervers. 

Opstelling CVV Zwervers: Devin van Opstal; Raoul Pinas (Jorginho Pietersz), Jason Postema (Roelof Breukhoven), Mike Groeneveld, Sergiano Lion a Kong; Helber Vasconcelos Furtado, Joshua Dos Santos Monteiro Vieira (Samir Hattit), Marlon Oranje; Giovanni Santos Boaventura (Melivai Krolis), Everlon Zimmerman en Max Hoornweg (Niels Ambtman)

Dit wedstrijdverslag is geschreven door Kasper Luchtmeijer.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 26 mei 2024