CVV Zwervers profiteert niet van kansenregen en verliest van EBOH (2-3)

• maandag 6 mei 2024
  • Christian Marck

CVV Zwervers is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om EBOH te verslaan. Zwervers kwam vroeg op voorsprong en kreeg veel kansen om de voorsprong te vergroten. Dat lukte niet en vervolgens kreeg Zwervers het deksel op de neus: de bezoekers uit Dordrecht bleken te sterk: 2-3.

Het begin van de wedstrijd was voor Zwervers nog goed, in de vijfde minuut was het een goede aanval die werd afgerond door Joshua Dos Santos: 1-0.

Na de vroege voorsprong drukten de Capellenaren door. In het verloop van de eerste helft kreeg Zwervers veel kansen, maar die werden niet benut. Waar Zwervers het liet om de kansen om te zetten in doelpunten, deden de bezoekers dat wel.  Aan het einde van de eerste helft maakt EBOH de 1-1.

In de tweede helft werd het er niet beter op voor Zwervers en scoorde EBOH in de 57e minuut de 1-2.
Zwervers kreeg daarna een strafschop, deze werd goed inschoten door Joshua Dos Santos: 2-2.

Penalty in slotfase
Een gelijkspel leek het hoogst haalbare, maar in de slotfase van de wedstrijd maakte aanvoerder Jason Postema hands in het strafschopgebied. Een strafschop voor de bezoekers dus. EBOH-invaller Haris Brzac pakte het cadeautje maar al te graag uit. Hij benutte de penalty en 2-3 was de eindstand.

Volgende zaterdag is Zwervers vrij. Over twee weken wacht de uitwedstrijd in Kinderdijk tegen De Zwerver.

Opstelling CVV Zwervers: Devin van Opstal, Raoul Pinas, Jason Postema, Mike Groeneveld, Sergiano Lion a Kong; Levron Raphael, Foaud Musaui, Joshua dos Santos Monteiro Vieira; Melivai Krolis, Max Hoornweg en Giovanni Santos Boaventura

Dit wedstrijdverslag is geschreven door Kasper Luchtmeijer.