CVV Zwervers pakt de draad weer op

• zondag 7 april 2024
  • Andre Miltenburg

Het was een echt duel in de onderste regionen van de 2e klasse F, de winnaar van de wedstrijd tussen ZVV Pelikaan en CVV Zwervers zou wat lucht kunnen krijgen in deze afdeling.

Het begon als een matte partij, waarin beide ploegen niet veel kansen kregen, de rust behaalde Zwervers met een voorsprong van 0-1 het was Lukas Ungerman die goed wegdraaide van zijn tegenstander en de 0-1 wist in te tikken.

Na rust gingen er bij Pelikaan veel ballen naar de lange spits Ruben de Raad, die dan ook de 1-1 wist te scoren.
De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, maar het was in de slotfase, invaller Samir Hattit die met een vlammend schot de doelman van Pelikaan wist te verrassen.
Dit doelpunt werd door alles wat Zwervers was gevierd en zo kon de ploeg van trainer Rody van Hemert weer 2 plaatsen stijgen op de ranglijst, waarin het in de onderste regionen spannend blijft  5e staat EBOH 25 punten, 6e De Albas met 24, 7e Alexandria '66 met 22 punten, 8e CVV Zwervers met 22 punten, 9e Rijsoord met 22 punten, 10e Pelikaan met 21 punten,  11e  Spirit met 20 punten, 12e De Zwerver met 14 punten en 13e Streefkerk met 8 punten.

Volgende week zaterdag speelt Zwervers om 14:00 uur thuis tegen Rijsoord.

Opstelling CVV Zwerver: Devin van Opstal, Raoul Pinas (Marlon Oranje), Mike Groeneveld, Jason Postema (Roelof Breukhoven), Sergiano Lion a Kong, Helber Vasconcelos Furtado, Levron Raphael, Jorginho Pietersz (Joshua dos Santos Monteiro Vieira), Melivai Krolis,
Lukas Ungerman (Max Hoornweg) en Giovanni Santos Boaventura (Samir Hattit)