Vijfde competitiezege voor tiental CKC, ook SV Charlois verslagen

  • maandag 27 november 2023
  • Andre Miltenburg

CKC won met 10 man van SV Charlois, zonder hoofdtrainer Mario Meijer, maar met zijn assistenten Wim Mosterd en Jeff Bourne, speelde CKC tegen  SV Charlois, dat op de 12e plaats stond met 3 punten.

In de eerste 20 minuten was er weinig krachtsverschil te zien tussen beide teams. Het spel ging over en weer, waarbij zowel CKC als Charlois 1 kans kregen. Eerst was het Charlois dat gevaarlijk doorkwam over de linkerkant,  maar de voorzet was niet op maat. CKC was ook gevaarlijk via Jesse Loozen, maar zijn schot ging hard voor langs. Halverwege de eerste helft was de eerste grote kans voor Charlois. Een aanval door het midden belandde voor de voeten van de spits, maar zijn schot ging ruim naast. CKC dacht hierna de 0-1 te maken via Alain Obert, maar de grensrechter dacht hier anders over en de scheidsrechter nam het vlagsignaal over. Ook Charlois was dichtbij de openingstreffer, maar een schot van afstand ging net naast. Het spel golfde op en neer en ook CKC kwam weer dicht bij de 0-1, maar de aanname van Alain Obert was niet goed, waardoor er met een 0-0 stand de kleedkamer werd opgezocht. Op dat moment een terechte tussenstand.

Na de rust kwam Charlois op over links, maar het harde schot werd goed gepakt door Perry Heijser. In de 50e minuut was het raak voor de thuisclub, dat een goede aanval opzette over rechts, het schot kon nog worden gepakt door Perry Heijser, maar in de rebound was het raak 1-0. Vanaf de aftrap was er een vrije trap die genomen werd door Joey van Oosten, de kopbal van Alain Obert miste de goede richting. In de 56e minuut werd er een overtreding gemaakt op Karel Bleichrodt. Dion Kassels zei hier wat van tegen de scheidsrechter en kreeg een directe rode kaart. Met 10 man zette CKC een tandje bij en werd ook gevaarlijker in de omschakeling.

In de 70e minuut kreeg het loon na werken, een goede voorzet van Karel Bleichrodt werd hard ala Bep Bakhuys door Mark de Borst ingekopt 1-1. CKC bleef gevaarlijk in de counter via de snelle Alain Obert en Jesse Loozen. Dit leverde een grote kans op voor Alain, maar alleen voor de keeper schoot hij net naast. Waar iedereen dacht aan een puntendeling was er nog 1 aanval voor CKC, Arjan Everding gaf de bal aan de diepgaande Thom Ritmeijer. Zijn voorzet was op maat voor Alain Obert, die met zijn punt de 1-2 binnen tikte. De prima leidende scheidsrechter  Ron van Dort floot vlak hierna voor het einde van de wedstrijd.

Opstelling CKC : Heijser, Ramjiawan,de Borst, Kassels, Bleichrodt, Ritmeijer, Schippers, van Oosten(65e
Zijta), Loozen(73e A Meijer), Obert, F Meijer( 73eEverding)

Zaterdag 2 december speelt CKC om 14.45 uur thuis tegen Lekkerkerk.

Tekst en Foto : CKC

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 27 november 2023