CKC verslaat Zwarte Pijl

  • maandag 6 november 2023
  • Andre Miltenburg

 Verdiende overwinning CKC.

Op een kletsnat sportpark t Veer speelde CKC een thuiswedstrijd tegen het nog ongeslagen Zwarte Pijl. Trainer Mario Meijer begon met dezelfde speelwijze als vorige week tegen FC Binnenmaas, een versterkte verdediging en 2 snelle aanvallers voorin. Dit recept bleek een goede keuze want CKC won dik verdiend met 3-0.

Vanaf het begin was CKC scherp en kwam er uit met gevaarlijke counters, maar ook met mooie opgezette aanvallen. In de 8e minuut was het al raak voor de thuisclub, Joey van Oosten zag Alain Obert diep gaan en die omspeelde de uitgekomen keeper, hij zag Finn Zijta er beter voor staan en gaf hem een niet te missen kans 1-0.

Zwarte Pijl had hierna wel wat meer balbezit maar konden geen gaatje vinden in de verdediging van CKC. Halverwege de 1e helft kreeg CKC een corner die hard voor iedereen langs ging en de afvallende bal viel voor de voeten van Joey van Oosten, zijn schot ging net naast de paal. Het enige gevaar voor de goal van keeper Perry Heijser waren 2 afstand schoten die makkelijk gepakt konden worden. Een tegenvaller voor CKC was dat Fievel Meijer geblesseerd het veld moest verlaten, zijn vervanger was Vinicius Bongaertz. Vlak voor rust was CKC nog 2 keer dicht bij de 2-0, eerst een goede voorzet van Karel Bleichrodt op Jesse Loozen, maar zijn kopbal ging net over en een goed genomen corner die voorlangs werd gekopt door Daimen Ramjiawan. Gelijk na rust ging het snel, Zwarte Pijl kwam er gevaarlijk uit, en de spits had de 1-1 op zijn schoen maar Perry Heijser voorkwam dit met een goede redding. In de aanval die hier op volgde zag Joey van Oosten de snelle Alain Obert diep gaan en in de daarop volgende 1 tegen 1 situatie met de keeper schoot Alain de 2-0 binnen.
Zwarte Pijl ging hierna wat aanvallender spelen waardoor er veel ruimte kwam voor CKC. De 3-0 in de 69e minuut was identiek aan de 2-0, Joey van Oosten met een diepe bal aan Alain Obert, die alleen voor de keeper kwam en koel wist af te ronden. Mario Meijer wisselde hierna Auke Meijer voor Jesse Loozen en Daimen Ramjiawan voor Mark de Borst om de voorsprong vast te houden. CKC liet hierna Zwarte Pijl komen om op de counter te loeren, maar dit leverde niets meer op. Al met al een dik verdiende overwinning.

Zaterdag 11 november speelt CKC een uitwedstrijd tegen Overmaas.

Opstelling CKC;Perry Heijser, Karel Bleichrodt, Ruben Schippers, Thom Ritmeijer,
Stephan Brons, Daimen Ramjiawan(72e Mark de Borst), Jesse Loozen(69e
Auke Meijer), Finn Zijta, Joey van Oosten, Fievel Meijer(34e Vinicius
Bongaertz) , Alain Obert

Foto & Tekst : Amanda van Ballegooijen

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 6 november 2023