Selectie ZVH heren compleet

  • woensdag 13 september 2023
  • Eelco de Bruin

Het eerste herenteam van Sterk in Packaging ZVH is klaar voor het nieuwe volleybal seizoen in de BetCity Eredivisie en heeft nu haar selectie compleet.

Nadat een aantal spelers zijn vertrokken, zijn er nu een vijftal nieuwe spelers aan de selectie toegevoegd. De volgende spelers zijn bij de selectie gekomen: Lennaert Hogenhout (25 jr.), Lucas de Venis (18 jr.), Koen Herrebout (21 jr.) allen als passer-loper. Op de diagonaal komt Yvo Lunsing (18 jr.) en Steven Oei (25 jr.) maakt de spelverdeler positie compleet.

Dit team bestaat verder uit de spelers die gebleven zijn en nu ook komend seizoen deel zullen uitmaken van de selectie. De spelers die we dit komend seizoen weer in actie zien zijn: Jasper de Jong, Timothy Scheffers, Jesse Hanemaaijer, Vincent van der Kraats, Max Nieuwstad, Benjamin Parkinson, Richard Rademaker en onze NK Beachkampioen Sam van der Loo. Ook komend seizoen zullen de spelers van het tweede herenteam bij de selectie aansluiten, Bram van der Wel en Tom Sonneville die beide op het EK Beach onder 18 jaar als vierde zijn geëindigd.

Deze selectie van Sterk in Packaging staat weer onder leiding van Kristian van der Wel, Ronald Kooijman en Richard de Kogel en als data-analist is Patrick Vlieger aan de staf toegevoegd.

Foto: Carla Perdijk

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 13 september 2023