Mede dankzij Maatsen pakt Zwervers 3 punten

• maandag 28 november 2022
  • Kasper Luchtmeijer

Zaterdag 26 november kwam de Zeeuwse fusieploeg SVOD 22 uit Oostkapelle op bezoek bij de ploeg van trainer Rody van Hemert.

Het was geen beste wedstrijd, zeker niet in de eerste helft, die helft was in het voordeel van SVOD, hoewel zij ook de kansen niet wisten te benutten.

Vier minuten na de thee scoorde de Zeeuwen wel de 0-1, meteen daarna kreeg Zwervers pas hun eerste hoekschop van de wedstrijd, deze hoekschop werd slim genomen door O'Neal  Maatsen , die zag dat Giovannilson Santos Boaventura  kwam inlopen en hij wist de bal achter de doelman van de tegenstander te schieten.

Dit was het sein voor de Capellenaren om nog eens aan te zetten, er werd een prima aanval opgezet, welke werd afgerond door de nummer 10  van de Couwenhoekbewoners, 2-1 dus door Maatsen, toen in het strafschop gebied invaller Chobin werd onderuit gehaald kon scheidsrechter Roeleveld niets anders doen dan een strafschop aan Zwervers te te kennen, normaal is dit een prooi voor aanvoerder Marlon Oranje, maar deze gunde het buitenkansje aan O'Neal Maatsen, die deze strafschop beheerst inschoot, Eindstand 3-1