ZVH dames winnen, ZVH mannen snoepen een puntje van koploper, VCN dames en heren verliezen

• zondag 27 november 2022
  • Andre Miltenburg

De dames van Jumbo-ZVH blijven maar winnen, zaterdag speelden zij tegen VV Utrecht 3 en waren met 3-1 te sterk : setstanden waren 23-25, 26-24, 25-22 en 25-15. ZVH staat nu ook bovenaan met 3 punten voorsprong op VOLEVO.

De heren van RECO-ZVH, die net als VCN, een midweekse wedstrijd speelden, moesten aan treden tegen koploper NUMIDIA VC LIMAX uit Sint Odiliënberg. De eerste set ging naar de ploeg uit Midden-Limburg. Daarna pakte te de thuisploeg de tweede en de derde set (beide 25-23). Jammer genoeg zat er daarna niet meer in. De vierde (19-25) en vijfde set (9-15) gingen verloren. Maar toch mooi 1 punt van de koploper afgesnoept.

De dames van Laudame-Financials VCN, kregen ook bezoek van de koploper : Somas / Activia. Het werd een helaas een 1-3 nederlaag tegen de dames uit Sint Anthonis, de setstanden waren 24-26, 25-21, 13-25 en 21-25.

Ook de heren van VCN leden een nederlaag. Zij kregen VoCASA op bezoek. De ploeg uit Nijmegen staat ook in het rechterrijtje van de stand en bij winst was VCN de tegenstander voorbij gegaan. Maar het lukte niet om de punten in Sporthal Oostgaarde te houden. Met een 1-3 nederlaag sloot VCN de eerste helt van het seizoen af.
De setstanden waren : 22-25, 23-25, 25-22 en 20-25.

VCN staat na 11 wedstrijden op de 10e plaats met 7 punten en RECO-ZVH staat op de laatste plaats met 5 punten. Volgende week wordt begonnen met de 2e seizoenshelft.