vv Capelle presenteert nieuwe voorzitter in de persoon van Jan-Willem Kisjes

  • woensdag 23 november 2022
  • Eelco de Bruin

Het was al een tijdje bekend dat Jaap Mastenbroek zou stoppen als voorzitter van vv Capelle. De club heeft nu in de persoon van Jan Willem Kisjes een nieuwe voorzitter gevonden. Jan-Willem is het jongste broertje van Kees Kisjes, welke jarenlang de voorzitter was van vv Capelle.

Op de website van vv Capelle staat het volgende te lezen:
Tijdens de Algemene ledenvergadering van 14 november jl. heeft Jaap Mastenbroek te kennen gegeven zijn functie als voorzitter van vv Capelle per direct neer te willen leggen. Ook is toen aangegeven dat het bestuur nog in gesprek was over zijn opvolging.
Deze gesprekken zijn inmiddels afgerond en wij zijn blij om u te kunnen meedelen dat we Jan-Willem Kisjes bereid hebben gevonden om de taken van Jaap over te nemen. Jan-Willem is momenteel actief als voorzitter van het jeugdbestuur en vanuit die functie al lid van het hoofdbestuur.
Op korte termijn zal hij zijn taken als voorzitter van het jeugdbestuur overdragen aan zijn opvolger, die wij op korte termijn bekend zullen maken.
Op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering zal het bestuur Jan-Willem officieel voordragen als voorzitter van de vereniging. Tot die tijd zal hij, ondersteund door Jaap en de rest van het bestuur, zich inwerken in zijn nieuwe functie.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 23 november 2022