Districtsbeker: CKC krijgt pak slaag, Capelle 1 uitgeschakeld na penalty's, Capelle 2 wel door

• dinsdag 22 november 2022
  • Eelco de Bruin

Capelle uitgeschakeld door 2eklasser Foreholte! In de strijd om de districtsbeker eindigde de wedstrijd in een 3-3 stand.

Scoreverloop: 13eminuut 0-1 Joost Janse, 17e minuut 1-1 Joshua Kassels, 33minuut 1-2 Boet Ligtvoet, 44e minuut 2-2 Ryan Purvis, 583-2 Ryan Purvis en in de 65e minuut penalty Stan Spies.
De daaropvolgende penaltyreeks eindigde in een 9-8 zege voor Foreholte. Voor Capelle miste Marlon
Slabbekoorn.

CKC kreeg op eigen veld een pak slaag van DSO: 1-8 en is dus ook uitgeschakeld in de beker.

Capelle 2 ging op bezoek bij Spirit. Na een snelle 0-1 voorspong stond het bij rust 2-1. In de slotfase kwam Capelle 2 op gelijke hoogte waarna ook bij deze wedstrijd strafschoppen de beslissing moesten brengen. Capelle 2 nam deze net iets beter en gaat dus wel door naar de 3e ronde van de beker.