KCC verslaat Dalto in Korfbal League

• maandag 13 december 2021
  • Eelco de Bruin

Beide teams stonden na 3 gespeelde wedstrijden nog op 0 punten. Een zege was dus broodnodig in beide kampen.

Een flitsende duel werd het niet, maar een spannend korfbalgevecht was het zeker wel. Beide ploegen gaven weinig toe, en bij rust stond er dan ook een magere 7-7 op de borden.

Na rust pakken beide ploegen om en om de voorsprong. Bij 15-13 heeft KCC sinds de 2-0 weer een marge van 2 te pakken. Als 5 minuten voor tijd de marge naar 3 gaat (17-14) lijkt de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk eindigt de wedstrijd in 18-15 en pakt KCC de eerste overwinning van het seizoen. De vlak voor de rust ingevallen Groeneweg pakt met 4 treffers een hoofdrol in deze wedstrijd, waarin Oppe met 5 treffers topscorer wordt aan de kant van KCC.

Doelpunten: Bo Oppe 5x, Stephan Groeneweg 4x, Randy Oosting, Mandy Biesbroek en Sanne Alsem ieder 2x, Mark Behrens, Demi van Oosten en Julian Middelkoop ieder 1x.