Volleybal overzicht, derby bij de heren, vrouwen VCN verliezen

  • zondag 21 november 2021
  • Thom Alderliesten

Afgelopen weekend stond er bij het Volleybal een regioderby op het programma in de Eredivisie. De heren van ZVH namen het thuis op in het Swanla tegen VCN en de dames van VCN die mochten een reis maken richting het oosten van het land voor een uitwedstrijd tegen Apollo 8.

In Zevenhuizen stond een derby op het programma, de thuisploeg ZVH nam het op tegen VCN. de heren van VCN wonnen ogenschijnlijk gemakkelijk van de buren uit Zevenhuizen, het werd namelijk 0-3, al deden de setstanden dat niet vermoeden 23-25,24-26,20-25.

Ook de dames van VCN speelden in de Eredivisie een lastige wedstrijd, op bezoek in het Gelderse Borne werd er met 0-3 verloren van Apollo 8, daar waren de setstanden 25-11,25-16,25-16. 

Komende week speelt ZVH een dubbelprogramma, op woensdag spelen zij uit tegen Sliedrecht Sport en in het weekend tegen landskampioen Dynamo, terwijl de heren van VCN alleen woensdag in actie komen tegen SSS uit Barneveld. De dames van VCN spelen alleen zaterdag dan tegen landskampioen Sliedrecht Sport.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 21 november 2021