Capelle niet langs Zwaluwen: 0-0

  • zaterdag 4 september 2021
  • Eelco de Bruin

In een teleurstellende wedstrijd slaagden beide ploegen er niet om het talrijke publiek te vermaken en
werd het einde met een 0-0 stand bereikt.
 
In de eerste helft was Ada Veiga Lopes de eerste die op het doel schoot, maar hij hield er slechts een corner aan over. In de 14e minuut de eerste aanval van Capelle, waarbij Olaf van der Sande hoog over en naast schoot. In de 20e minuut het eerste echt gevaarlijk moment voor de thuisclub. Een voorzet van Marlon Slabbekoorn werd door Joshua Kassels onder de lat gekopt, maar keeper Boy de Jong tikte de bal over de lat. Zwaluwen was fel in de duels en daardoor kwam Capelle niet tot een goede opbouw. In het eerste half uur waren er nog pogingen van Joshua Kassels en Shayrun Curiel, maar beide schoten gingen over het doel. In de 35e minuut een hachelijk moment in de zestien bij Capelle. Ada Veiga valt over het been van Sander Fischer. Het leek op een penalty, maar scheidsrechter Fijke Hoogendijk wuifde de protesten weg. Nog één spannend moment in de eerste helft. Een vrije trap van Eric Jansen belandt tegen de onderkant van de lat, maar daar bleef het bij.
j.

De tweede helft was er één oms nel te vergeten. Marlon Slabbekoorn was in de 54e minuut nog het dichtst bij een doelpunt, maar zijn schot werd geblokkeerd. In de 56eminuut misschien wel het meest opvallende moment van de wedstrijd. Trainer Ralph Kalkman was blijkbaar ontevreden over de voortgang van Capelle en wisselde in één keer vier spelers. Een zeldzaam voorkomend fenomeen. Het had een ommekeer moeten zijn, maar het resulteerde slechts in een veldoverwicht met geen enkele uitgespeelde kans. Er waren pogingen van Jeffrey Rijsdijk, Olaf van der Sande en Joseph Gonçalves, maar het doel werd niet gevonden. Zwaluwen stelde daar helemaal niets tegenover en waar het voor een gelijk spel kwam, slaagde de Vlaardingens daar in.
 
Scheidsrechter Fijke Hoogendijk hield de kaarten op zak.
 
Capelle: Marc van Splunter,Marciano Pape ( 56 Ismaïl Yildirim), Sander Fischer, Wesley Pollemans, Bram van Eijk, Rutger de Bos ( 90+3 Jelle Pollemans), Lars Bosscha, Eric Jansen ( 56 Jeffrey Rijsdijk), Joshua Kassels ( 56 Marvin van der Made), Olaf van der Sande, Marlon Slabbekoorn ( 56 Joseph Gonçalves).
 
Zwaluwen: Boy de Jong, JazzyAdams, Mauro Kloppert, Kelvin Groen, Ellery Klaris ( 52 Sizi Mendes da Silva),
Yasin Mazlum, Etson Galong ( 70 Jim van Oeveren), Stefano Gonçalves ( 78 Manasse Labid), Ada Veiga Lopes, Sem van Prooijen, Sharyron Curiel ( 78 Adna Bajic). 

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 4 september 2021