3 goals Van der Sande bij 2-3 winst vv Capelle

• maandag 30 augustus 2021
  • Eelco de Bruin

Met drie doelpunten van spits Olaf van der Sande werden de drie eerste punten binnengehaald met een 2-3 overwinning bij ’s-Gravenzande.

Al in de 6e minuut had Capelle op voorsprong kunnen komen. Ismaïl Yildirim stevende alleen op keeper Jurriaan Jouvenaar af, maar hij speelde de bal iets
te ver vooruit, zodat de keeper kon redden. Vijf minuten later de eerste kans voor Olaf van der Sande, maar hij schoot hoog over. Toch bracht hij na een scrimmage in de 18e minuut Capelle aan de leiding door van korte afstand te scoren 0-1.

In de 57e minuut sloeg Capelle weer toe. Een prachtige dieptepass van aanvoerder Lars Bosscha werd op volle snelheid opgepikt door Olaf van der Sande, die vernietigend uithaalde 0-2. Capelle leek op rozen te zitten, maar toen Sander Fischer zijn tegenstander Frank Broos blokkeerde, mocht Sander Koeleman de vrije trap nemen. Dit werd een beauty, want de bal verdween via paal en lat in de kruising 1-2. In de 85e minuut kwam Capelle op een 1-3 voorsprong. Wie anders dan Olaf vander Sande was de doelpuntenmaker, want met een uitgekiende lob versloeg hij keeper Jurriaan Jouvenaar.

In de 94e minuut wist  nog de 2-3 te scoren maar dit was slechts voor de statistieken.
Er waren gele kaarten voor Bram Sommeling en Yuri Westhoff van ’s-Gravenzande en voor Marc van Splunter en Lars Bosscha van Capelle.

Capelle: Marc van Splunter, MarcianoPape, Sander Fischer, Wesley Pollemans, Bram van Eijk, Rutger de Bos, Jeffrey Rijsdijk (61 Eric Jansen), Lars Bosscha,  Ismaïl Yildirim (38 Joshua Kassels), Marlon Slabbekoorn (76 Marvin van der Made), Olaf van der Sande.