SVS wint oefenduel van Ommoord

• zaterdag 8 augustus 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Wegens de tropische temperaturen werd deze oefenwedstrijd vervroegd naar 11:00 uur.

In de eerste helft kreeg SVS veel kansen, maar vele werden gemist door onder andere Chris van der Graaf en Anthony Schoenmaker, het was uit een goed genomen hoekschop waaruit uiteindelijk de van VVOR overgekomen routinier Tim de Bruin die de 1-0 wist binnen te koppen , deze 1-0 was ook de ruststand.

In de tweede helft stuurde coach Roy Brinkman een compleet ander elftal in het veld, in deze helft scoorde Jamie Velthaak de 2-0 en bracht de van Sparta teruggekeerde flankaanvaller Silvio van Gelderen de 3-0 en uit een prachtig genomen vrije trap redde de ploeg uit Rotterdam Ommoord de spreekwoordelijke eer.

Dinsdag a.s. oefent de ploeg van Roy Brinkman thuis om 20:00 uur tegen het Rotterdamse VOC.