VCN Heren onthult Eredivisieplannen: nieuwe sponsor, staf en spelers

  • woensdag 3 juni 2020
  • Kasper Luchtmeijer

VCN H1 heeft meer details bekendgemaakt over de plannen voor de terugkeer in de Eredivisie. De club, die voor het eerst in ruim vijftien jaar terugkeert op het hoogste niveau, heeft een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken en nieuw personeel binnengehaald voor zowel op als langs het veld.

De ploeg van Ferry van Hal zal komend seizoen spelen onder de naam van ICT-bedrijf ComputerPlan, dat aantreedt als nieuwe hoofdsponsor.

Jubileumjaar Van Hal
Op het gebied van de staf blijft één ding in ieder geval ongewijzigd: Ferry van Hal blijft komend seizoen actief als trainer/coach. Het wordt het tiende jaar voor Van Hal als trainer. Ralph Idzerda blijft actief als assistent en fysio Jan van Dijk is behouden als fysiotherapeut. Op stafgebied heeft de club ook enkele nieuwe namen binnengehaald. Patrick Vlieger zal als analist aan de slag gaan. Oud-speler Stefan Roobol maakt zijn rentree bij zijn voormalige club als teammanager. 

Ongewijzigde kern
De kern van de selectie is grotendeels ongewijzigd gebleven, met enkele wijzigingen.  Routinier Thomas Tournier heeft een punt gezet achter zijn carriere als actief volleyballer na tien jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld, maar blijft wel meetrainen. Tom Feldkamp verstrekt de middenpositie en komt terug na een jaar afwezigheid,

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 3 juni 2020