• zaterdag 7 maart 2020
  • Sven de Boer

Zaterdagmiddag speelde Capelle op sportpark 't Slot tegen het goed presterende AZSV.

Eerste helft
De wedstrijd was nog pas vier minuten bezig toen Justin van Mullem de 1-0 maakte voor Capelle. Na 20 minuten kreeg Capelle een hele grote kans, maar de doelman van AZSV kon de bal net uit het doel houden. In de 29ste minuut kreeg AZSV een kleine kans, waardoor keeper Michael de Leeuw voor het eerst een redding moest  verrichten. Vlak voor de rust kreeg Capelle nog een grote kans op de 2-0, maar de bal werd niet goed aangenomen waardoor de kans weg was.

Tweede helft
De tweede helft was vijf minuten bezig en Justin van Mullum scoorde opnieuw de Capellenaren. Na de 2-0 ging Capelle het rustiger aan doen, er kwamen nog een paar kansen maar Van Mullem schoot een grote kans op de paal.

Door deze overwinning stijgt Capelle naar de tiende plek op de ranglijst. Volgende week speelt Capelle uit tegen koploper Sportlust'46.