Zwervers dichtbij bekerstunt tegen HBS

• zondag 23 februari 2020
  • Philip van Es

CVV Zwervers heeft bijna voor een bekerstunt gestoord in het uitduel met HBS. De Capellenaren kwamen in de slotminuten knap op 2-2. De penalties werden beter genomen door de Haagse derde divisionist (6-7).

In het districtsbekerduel hield Zwervers knap stand. De nummer laatst van de eerste divisie moest na een een prima eerste helft vlak voor rust toch een treffer incasseren. Can Memisoglu zette HBS met een fraai schot op 1-0. Direct na rust was het weer raak voor de Hagenaren. Niels van Pelt kopte raak uit een vrije trap voor de 2-0.

Zwervers rechtte de rug en kwam via Sharlton Sambo terug in de wedstrijd. De Capelse spits verschalkte met een lobje doelman Jordi Haneveld. Een slotoffensief van Zwervers bracht loon naar werken. Na een poging op de paal was het in blessuretijd ??????? die de 2-2, ondanks Haagse protesten voor buitenspel, op de borden schoot. De strafschoppen werden uiteindelijk beter genomen door de Haagse thuisploeg waardoor HBS zich in de achtste finale van de districtsbeker mag melden.