Finishen op de Coolsingel tijdens de Rotterdam Marathon!

  • maandag 10 februari 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Wil jij net als een van de vele duizenden hardlopers ook eens finishen op de Coolsingel, maar is het voor jou (nog) niet haalbaar dit hardlopend te doen? Op zaterdag 4 april is jouw kans om als wandelaar te finishen op de heroïsche Coolsingel. Wandel voorafgaand aan het marathon weekend met de wandelgroepen de eerste 41 km. Volbreng vervolgens op zaterdag 4 april de laatste 1,195 km en voltooi hiermee jouw eigen marathon.

Hoe kun je mee doen?
De 41 km loop je in de weken voorafgaand aan de marathon. Dit kan op maandag, woensdag of vrijdag bij de Capelse Ommetjes wandelgroepen van Sportief Capelle. Op zaterdag 4 april spreken we met zijn allen af bij metrostation Capelsebrug om vanuit daar richting Rotterdam te wandelen.
Let daarbij wel op dat je minimaal 10 km achter elkaar moet kunnen wandelen. De laatste 1,195 km loop je over het parcours, richting de Coolsingel!

Wandel je fit!
Om deel te nemen kost het je € 3,50 en daarvoor krijg je een eigen startnummer en een unieke ervaring.
Je kunt nu al opgeven om mee te gaan wandelen met de bestaande wandelgroepen, zodat je getraind genoeg bent om hieraan deel te nemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden voor de Your Marathon Challenge kan via www.sportiefcapelle.nl of via info@sportiefcapelle.nl of 010-258 87 87 (ma, do en vr).
Aanmelden kan nog tot vrijdag 14 februari 15.00 uur.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 10 februari 2020