CKC verpulvert Egelantier Boys

• zaterdag 1 februari 2020
  • Sven de Boer

Vanmiddag stond de wedstrijd CKC tegen Egelantier Boys om 14:45 op het programma.

De wedstrijd begon met een vrije trap voor CKC op de rand van het strafschopgebied, maar de bal ging niet tussen de palen. Een minuut later scoorde CKC de openingstreffer. Het doelpunt kwam uit een voorzet. De doelpuntenmaker was Fabian Lemmob. Zeven minuten later scoorde Egelantier Boys de gelijkmaker. De doelpuntenmaker was Atalan Sergin.  Na een half uur spelen kwam CKC opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Bjorn Setoe.  Vlak voor de rust scoorde Bjorn Setoe ook de 3-1 en gingen ze met een confortable voorsprong de rust in.

Tweede helft

De tweede helft was 20 seconden bezig en Bjorn Setoe scoorde de 4-1.  Direct na de hervatting schoot CKC gelijk ook de 5-1 binnen. Doelpuntenmaker was Micky Veldhoen. Egelantier Boys deed wat terug in de 46ste minuut door de 5-2 te scoren. De doelpuntenmaker daar was Akdil Emre. In de 57ste minuut maakte Bjorn Setoe zijn hattrick, twee minuten later scoorde Bjorn Setoe ook de 6-2 en weer drie minuten later scoorde Bjorn Setoe de 7-2. In de 77ste minuut maakte Micky Veldhoen de 8-2. In de 80ste minuut scoorde CKC ook nog de 9-2. En in de 83ste minuut maakte ook Micky Veldhoen zijn hattrick. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 10-2.