KCC en Ckv Nieuwerkerk winnen en blijven aan kop

• zondag 26 januari 2020
  • Eelco de Bruin

KCC speelde de lastige uitwedstrijd bij de nr 3 AWDTV. In Amsterdam stond het slechts 9-7 bij de rust.

In de 2e helft trok KCC onder aanvoering van een weergaloze Stefan Dekkers (11 goals maar liefst) de wedstrijd naar zich toe en liep uit naar 15-20. In de slotfase kon AWDTV niet echt meer dichterbij komen en werd de eindstand 19-23. KCC blijft koploper en ontvangt zaterdag om 20.00 TOP uit Arnemuiden.

Doelpunten: Stefan Dekkers 11x, Bo Oppe 5x, Anouk Edens 3x, Mandy Biesbroek 2x, Mark Behrens en Sydney Schol ieder 1x.

Nr 2 CKV Nieuwerkerk ontving het nog puntloze Rohda. In een matige wedstrijd werd het een eenvoudige avond voor Nieuwerkerk. Na een 13-4 ruststand werd het uiteindelijk 25-11. Zaterdag speelt Nieuwerkerk al om 16.45 het uitduel tegen Fiks.

Doelpunten Nieuwerkerk: Koen Collée 5, Babette Blok 4, Dani Hoogendoorn 4(1), Lotte Dingjan 2, Cathy van Horik 2, Jop Brouwer 2, Niels Stuurstraat 2(1),  Mats Rodenburg 2, Miriam Swart 1