IJssel-sport seizoensquiz

Weet jij alles van het afgelopen seizoen uit de IJssel-sport regio? Test dan hier je kennis!

Klik hieronder op ‘Next’ en start de quiz!

Results

Delen

Delen
next

#1 Welker speler keert terug naar een club in Capelle aan den IJssel om zijn loopbaan af te sluiten bij de club waar hij begonnen is?

next

#2 Welker speler met een Geldershe achternaam kwam dit seizoen niet uit voor een regio club?

next

#3 Het IJssel-sport topscorersklassement wordt al twee jaar bij gehouden. Wie is de ‘all-time’ IJssel-sport topscorer?

next

#4 Dit jaar wordt voor het eerst de IJssel-sport Clean Sheetbokaal uitgereikt. Hoeveel clubs hielden in de competitie vaker dan één keer de 0

next

#5 De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn zo zachtjes aan op volle toeren aan het draaien. Welke club is het meest actief geweest met het binnen halen van spelers?

next

#6 Welke speler maakte dit jaar zijn debuut bij een eerste elftal in het betaalde voetbal, maar komt niet bij één van onze regioclubs vandaan?

next

#7 Welke club speelde dit jaar de meest doelpuntrijke competitiewedstrijd?

next

#8 Nog één vraag over het IJssel-sport Topscorersklassement. Als je dit seizoen één doelpunt maakte, ongeacht de klasse, op welke plek kon je dit jaar maximaal eindigen in het klassement?

next

#9 Welke clubicoon zie je op onderstaande afbeelding het vijandelijke doel onder vuur nemen?

next

#10 Welke speler met een vogelnaam speelt bij een regio club.

next

#11 KCC degradeerde dit jaar uit de Korfbal League. Hoeveel seizoenen speelden de Capellenaren op het hoogste zaalniveau van Nederland?

next

#12 Leon Simons is naast coach van CKV Nieuwerkerk ook een grootheid in de korfbalsport. Zo is hij bijvoorbeeld recordinternational met 94 interlands. Maar voor welke club speelde Simons zijn volledige spelers carrière?

next

#13 De clubnaam ZVH is sinds dit seizoen weer terug. En als we compleet moeten zijn was dat dit jaar CAS-CRM ZVH. Onder de naam RECO ZVH keren de volleyballers uit Zevenhuizen terug in de Eredivisie. Wat was de eerste sponsornaam waaronder ZVH haar eerste van maarliefst 8 landskampioenschappen pakte?

next

#14 De club VCN is een fusieclub. Wat waren de eerste namen van de clubs die uiteindelijk VCN zijn gaan vormen?

next

#15 Welke handbal vereniging komt uit Krimpen aan den IJssel

next

#16 KOAG had aan het begin van dit seizoen één van de opmerkelijkste transfers van het seizoen. De eerste klasser haalde een speler van hoogste niveau bij Blauw-Wit weg. Wie is deze speler?

next

#17 Judovriendin van de show en één van de gasten van IJssel-sport TV dit seizoen, Yael van Heemst is goed bezig. Ze wint bijzonder veel, maar de vraag is: Hoeveel wedstrijden won Van Heemst dit kalenderjaar?

next

#18 Autosport is booming en zo ook in onze regio. Welke coureur komt NIET uit de IJssel-sport regio?

next

#19 De dames van de Euro Stars draaien ook dit seizoen weer bovenin mee in de Silver League. Aan het begin van het seizoen mocht de ploeg zelfs meedoen aan de Europa Cup 2 op eigen terrein. Welke oud-speelster van de Euro Stars pakte daar met de Sparks het zilver?

next

#20 De heren van NHC de IJssel spelen op het één na hoogste niveau in de zaal. Maar wat is het beste resultaat op het veld van de heren van NHC de IJssel ooit?

finish
Delen

Advertentie