Wisselende resultaten korfbalclubs

KCC speelt voor het kampioenschap in de Hoofdklasse, en speelde thuis tegen SCO. Richting het rustsignaal werd een marge van 3 doelpunten verschil opgebouwd. Na rust werd het zelfs 13-7, maar SCO gaf niet op en knokte terug tot 14-14. In de slotfase kwam SCO zelfs op 14-15 maar KCC scoorde 2x en kwam in de slotminuut op 16-15. Een BuzzerBeater zorgde er echter voor dat SCO met een felbegeerd punt huiswaarts keerde.

KCC gaat in een rechtstreeks duel met GroenGeel uitvechten wie er kampioen wordt, op 15 juni wordt in de laatste speelronde GroenGeel – KCC gespeeld.

CKV Nieuwerkerk ging als nr 2 op bezoek bij koploper Swift. Lange tijd stond Nieuwerkerk aan de goede kant van de score maar in de 2e helft wist Swift de wedstrijd te kantelen en door een 13-11 overwinning ook gelijk het kampioenschap veilig te stellen.

KOAG werd vorige week al kampioen, maar op bezoek bij de nr4 Twist was er van verslapping geen sprake, een 13-24 ruime overwinning was het gevolg.

IJsselvogels verloor weer, nipt was het verschil tegen de nr2 Phoenix: 14-15. Door deze nederlaag degradeert IJsselvogels uit de 1e klasse. In de zaal was de club ook al gedegradeerd uit de 2e klasse. Een rampzalig seizoen dus voor de club uit Moordrecht.


Delen

Advertentie