Barracuda neemt afscheid van hoofdsponsor

In augustus heeft Zwem en Polo Vereniging Barracuda afscheid genomen van haar sponsor.

Na een mooie relatie van maar liefst 20 jaar heeft Van Vliet Trucks een punt gezet achter de financiële bijdrage die de Nieuwerkerkse club jaarlijks ontving.

Vanaf het seizoen 2018-2019 gaat de vereniging door het leven als ZPV Barracuda. De waterpolo startgemeenschap – SG Niemo – blijft voorlopig deel uitmaken van de vereniging. De competitieteams worden gevuld met spelers van zowel Barracuda als van ORCA Moordrecht. Natuurlijk zal de club alle zeilen moeten bijzetten om het financiële gat te vullen.

Er wordt naarstig gezocht naar nieuwe geldschieters die de teams kunnen en willen ondersteunen. Een mooie sponsor is gevonden in de vorm van Olympia uitzendbureau uit Gouda. Zij vormen geen naamsponsor maar hebben zich verbonden aan de jaarlijkse internationale wedstrijd in het Polderbad en daar nieuw leven in geblazen; De Olympia IJsselcup. De zwemselectie heeft de Olympia IJsselcup aangegrepen om haar nieuwe kledinglijn te presenteren.  Het blauw is gebleven maar het nieuwe ontwerp is helder en opvallend zodat het team goed herkenbaar is tijdens evenementen waar Barracuda aan deelneemt.

Delen

Advertentie