3-0 winst voor Laudame Financials VCN Dames

De dames van VCN Dames 1 trad zaterdag tegen Orion Volleybal Doetichem Dames 1. Een geduchte tegenstander met de tweede plek in de competitie. Nadat Maatwerkers VCN Heren 1 en  Royal Kids Hotel kinderopvang VCN Dames 2 helaas beide verloren met 3-2, kon de wedstrijd beginnen.

De eerste set startte wat moeizaam aan beide kanten. Een aantal servicefouten en even wenen in de pass. Al met al ging het gelijk op. Uiteindelijk wordt de eerste set gewonnen met 25-22. Het plan tegen Orion stond goed en VCN had in de tweede set alles onder controle. De passjes kwamen mooi aan, en de aanvallers wisten slim gebruik te maken van de blokkering. Ook de tweede set was met 25-20 voor Laudame Financials VCN Dames 1.

Deze vibe werd doorgetrokken naar de derde set die, onder het genot van de hitjes van het muzikale duo MC Mark en Kevin, met 25-15 gewonnen werd.

Kortom een mooie overwinning waardoor de zesde plek op de ranglijst gepakt wordt. Komend weekend kunnen de beentjes omhoog want dan heeft Laudame Financials VCN Dames 1 geen wedstrijd op de planning staan. Op zaterdag 17 november om 17.00 uur spelen de dames van VCN tegen PDK Huizen in de Oostgaarde.

Delen

Advertentie