Zwervers wint van zwak VELO met 3-0

De eerste wedstrijd van de competitie werd probleemloos met 3-0 gewonnen tegen een zwak spelend VELO.

Eigenlijk had de score veel hoger kunnen uitvallen, want Zwervers liet behalve de drie doelpunten nog veel meer kansen onbenut. De verdediging van VELO was een gatenkaas en de eerste, die daarvan profiteerde was de topscorer van vorig jaar Dennis den Haan, die in de 11e minuut de 1-0 aantekende. In de 34e minuut volgde de volgende treffer. Dat was er een van ongekende schoonheid. Een lange bal van Ben de Vries werd á la Dennis Bergkamp door Kevin den Boer aangenomen en daarna feilloos in een doelpunt omgezet 2-0. In de 42e minuut weer aarzelen in de defensie van VELO en daarvan profiteerde Ben de Vries, die van dichtbij de 3-0 op het scorebord zette. Met deze staf pdf brak de rust aan.

(Advertentie)

 


Na de rust werd het een hele andere wedstrijd met eigenlijk heel weinig spectaculaire momenten. VELO kreeg na ruim een uur de eerste kans, maar invaller Toufik El Hamdaoui zag zijn schot gestopt worden door keeper Delano Kortstam. Zwervers kreeg nog in het laatste deel van de wedstrijd kansen door invallers David Veauthier en Sharlton Sambo, maar in de score kwam geen verandering meer. Uiteindelijk was het een verdiende overwinning van de thuisclub, die hiermee de competitie uitstekend waren begonnen.

De prima leidende scheidsrechter Jos Straver gaf gele kaarten aan Rayvano Faasse van Zwervers en aan Tony van den IJssel van VELO. Er was ook nog een rode kaart voor Jerry van Laar van VELO.

cvv Zwervers: Delano Kortstam, Max Teeuwen, Tadeau van la Parra, Ben de Vries, Rayvano Faase (70 Roy Spork), Levron Raphaël, Burak Ursan (61 Sharlton Sambo), Fabian Bremer, Jermay de Nijs, Kevin den Boer, Dennis den Haan (46 David Veauthier).

Delen

Advertentie