Winnaar IJssel-sport topscorerstrofee: Remco Langerveld (v.v. Nieuwerkerk)

De IJssel-sport topscorerstrofee gaat dit jaar naar Remco Langerveld van v.v. Nieuwerkerk. Met zijn 26 goals voor de rood-zwarten uit Nieuwerkerk droeg hij bij aan het kampioenschap en bezorgde hij zichzelf de Gouden Schoen van IJssel-sport.

Makkelijk was het niet voor Langerveld. In de eerste seizoenshelft ging Daan van Ingen van DCV geruime tijd aan kop en enkele speelronden voor het einde van de competitie nam Bjorn Setoe van CKC de leiding over van Langerveld. De Nieuwerkerkse spits pakte echter tijdig de koppositie terug, om die vervolgens niet meer uit handen te geven.

Remco Langerveld volgt oud-teamgenoot Dennis den Haan op, die vorig jaar bij CVV Zwervers 20 maal doel trof en de eerste Gouden Schoen in ontvangst nam.

De wisselbokaal met bijbehordende cadeaubon werden uitgereikt aan v.v. Nieuwerkerk trainer Ron Luijten en Richard Boer, aangezien Langerveld geniet van een welverdiende vakantie. Bekijk het eindklassement hier, het all-time klassement hier en beluister de reactie en het dankwoord van Langerveld hieronder.

IJssel-sport topscorerstrofeewinaar Remco Langerveld
Delen

Advertentie